Op mijn sfeervolle zolderatelier heb ik de mogelijkheid om workshops te geven aan groepen tot 10 personen. Ik geef verschillende soorten workshops. Kijk voor een impressie bij de actuele workshops of bezoek eens mijn facebook pagina. De workshops die ik geef zijn voor groot en klein, standaard voorzien van koffie, thee of limonade met iets lekkers. Heb je echter andere wensen, zoals een workshop in combinatie met een high tea, dan kan dit uiteraard ook!


Indien je niet graag aanschuift bij vreemden, maar liever met een eigen groepje wilt komen workshoppen, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Vanaf 4 tot 10 personen kan dit op mijn zolderatelier. Ook kom ik op locatie en dan neem ik mijn materialen mee. Uiteraard is het op locatie mogelijk om groepen met meer dan 10 personen samen te stellen. In de Zaanstreek reken ik geen extra kosten, buiten de Zaanstreek vraag ik een kilometervergoeding.

Onder het kopje 'Actuele Workshops' ziet je welke workshops binnenkort op het programma staan of recent zijn geweest. Let op, vol is vol! Dus wees er snel bij!

Als je je wil opgeven voor een workshop, of wanneer je meer informatie wil dan kan je altijd contact met mij opnemen. Hiervoor kan je het contactformulier gebruiken maar even bellen of whatsappen kan / mag natuurlijk ook.

Groetjes, Jolanda