Corona maatregelen:

Update 26 juli 2021:  We gaan weer beginnen met het geven van workshops. Wel blijven wij uiteraard rekening houden met de corona maatregelen. Er kunnen vooralsnog maximaal 4 personen een workshop volgen op mijn zolderatelier. 

Update 23 maart 2021:  Tot en met 20 april 2021 zijn wij in ieder geval  niet beschikbaar voor het geven van workshops en kinderfeestjes. Wel kan je bij mij voor kinderfeestjes een leuke zeepworkshop kist bestellen waarmee je eenvoudig zelf het feestje kan houden bij je thuis. Ook is het mogelijk om bij mij workshoppakketten en kant en klare producten te kopen zoals bijvoorbeeld de paasworkshop. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel mij op 075 8880772.

 

Blijf gezond,

Jolanda

 

Op mijn sfeervolle zolderatelier heb ik de mogelijk om workshops te geven aan groepen tot 10 personen. Ik geef verschillende soorten workshops. U kunt bijvoorbeeld denken aan workshops met groen (het maken van kransen en bloemstukken), workshops met mozaiek (vogelshuisje, dienbladen enz) en zeepworkshops (zelf zeep gieten, zeepkettingen maken). De workshops die ik geef zijn voor groot en klein, standaard voorzien van koffie, thee en limonade met iets lekkers. Heeft u echter andere wensen, zoals een workshop in combinatie met een high tea, dan kan dit uiteraard ook!


Indien u niet graag aanschuift bij vreemden, maar liever met een eigen groepje wilt komen knutselen, dan is dit ook mogelijk. Vanaf 4 tot 10 personen kan dit op mijn zolderatelier. Ook kom ik op locatie, dan neem ik mijn materialen mee. In de Zaanstreek reken ik geen extra kosten, buiten de Zaanstreek vraag ik een kilometervergoeding.

Onder het kopje 'Actuele Workshops' ziet u welke workshops binnenkort op het programma staan. Let op, vol is vol! Dus wees er snel bij!
Onder het kopje 'Voor volwassenen' en 'Voor kinderen' staat meer informatie over welke mogelijkheden tot workshops er zijn indien u zelf een groep(je) personen samenstelt. Wilt u een van de eerder gegeven workshops volgen dan kan dat wellicht ook geregeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Uiteraard is het op locatie mogelijk om groepen met meer dan 10 personen samen te stellen.

Indien u zich wilt opgeven voor een workshop, of wanneer u meer informatie wenst, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik verwijs u hiervoor graag naar mijn contactgegevens of naar het contactformulier.