In mijn webwinkeltje verkoop ik vanuit mijn huismerk "Goed van Loed" allerlei, door mijzelf gemaakte, creaties. Uiteraard heb ik niet alles op voorraad dus staat het niet in mijn webwinkel dan maak ik / haak ik deze graag voor jou. Heb je extra of aanvullende wensen laat het mij dan weten.

Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit dierenkrukjes,sambadieren,poppen,kussens, luiaard plantenhangers, mandala's, baby speelgoed / speenkoorden, etc etc. Te veel om op te noemen. Uiteraard kan je bij mij ook nog steeds terecht voor (verjaardags)taarten. Zie hier voor inspiratie **Lekkerrr....Taart! in mijn webwinkeltje

Uit de onderstaande fotorapportages kan je inspiratie opdoen en zie je wat er zoal mogelijk is.dierenkruk 19 1 2

 

Dierenkrukjes:

           
1 Rendier 8 Koe 15 Leeuw 22 Mopshond
2 Giraffe 9 Konijn 16 Panda 23 Flamingo
3 Schaap 10 Olifant 17 Dino 24 Kikker
4 Struisvogel 11 Hond 18 Kat 25 Dodo
5 Muis 12 Ooievaar 19 Alpaca    
6 Paard 13 Zebra 20 Kameel  27  Aap
7 Beer 14 Lieveheersbeestje 21 Varken  28  Eenhoorn

De meeste krukjes staan beschreven in de boekjes van Haakpret "Dierenkruk Haken". De aap en de eenhoorn zijn gebaseerd op eerder genoemde boekjes. De krukjes zijn verkrijgbaar vanaf € 35,00. Informeer naar de mogelijkheden.

Mandala's:

Mandala's maak ik graag voor je. Deze kunnen in diverse maten van 20 tot 100 centimeter en in diverse kleuren gemaakt worden. Mandala's van 1 meter zijn er al vanaf € 40,00. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 Fotoalbum dierenkrukjes (klik op de afbeelding voor een vergroting)

Fotoalbum mandala's (klik op de afbeelding voor een vergroting)

 

Fotoalbum divers (klik op de afbeelding voor een vergroting)