Hallo allemaal,

Corona maatregelen:

 

Update 26 juli 2021:  We gaan weer beginnen met het geven van workshops. Wel blijven wij uiteraard rekening houden met de corona maatregelen. Er kunnen vooralsnog maximaal 4 personen een workshop volgen op mijn zolderatelier. 
 

Ik ben supertrots:

Op 1 april jl. (en dat is geen grap) stond er een dubbele pagina over mij en Creatief Onderdepannen in het Noordhollands Dagblad.

Uiteraard ben ik daar super trots op. Wil je het artikel zien/lezen klik dan op deze link.

Mooi toch....,.

Groetjes Jolanda

  

Corona maatregelen:

Update 23 maart 2021:  Tot en met 20 april 2021 zijn wij in ieder geval  niet beschikbaar voor het geven van workshops en kinderfeestjes. Wel kan je bij mij voor kinderfeestjes een leuke zeepworkshop kist bestellen waarmee je eenvoudig zelf het feestje kan houden bij je thuis. Ook is het mogelijk om bij mij workshoppakketten en kant en klare producten te kopen zoals bijvoorbeeld de paasworkshop. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel mij op 075 8880772.

 

Blijf gezond,

Jolanda

 
In verband met de Corona maatregelen is het momenteel niet mogelijk om bij mij op het zolderatelier workshops of kinderfeestjes te houden. Zodra alles weer "normaal" is gaan we weer van start. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om workshoppakketten bij mij te bestellen  om gezellig zelf thuis aan de gang te gaan. Voor de kinderfeestjes hebben wij het speciale zeepkettingen pakket. Voor 5 euro per kind krijg je alle benodigdheden en een duidelijke instructie om, samen met de kinderen, mooie zeepkettingen en een leuk kinderfeestje te maken. Na afloop doe je alles weer terug in de doos en die halen wij dan weer bij je op. De bekers en mallen etc zijn dus in bruikleen en je gebruikt alleen wat je nodig hebt. Schoonmaken doen wij voor je, makkelijk toch. Wil je meer weten gebruik dan  het contactformulier voor meer informatie.

Voor nu: Blijf gezond en hou een beetje rekening met elkaaar.

Groetjes Jolanda

 
 
Workshops:
 
Na de vakanties worden er in ieder geval haakworkshops gegeven. Voor de beginners of starters onder ons ook heel leuk om te doen en zeker ook goed te doen. We gaan cactussen haken. Benieuwd hoe ze er uit kunnen gaan zien? Zie dan mijn webshop bij "Goed van Loed".
 
Ook gaan we na de vakantie macrame workshops geven. De details en data komen later. Check de site of volg ons via facebook om op de hoogte te blijven.
 
Het beloofd allemaal weer heel mooi en erg gezellig  te worden.
Voor meer info zie item actuele workshops.
  
Haak-in:
 
Hoe leuk is het om gezellig met elkaar te haken (of te breien) onder het genot van een kop koffie of thee.
Daarom wil ik vanaf september elke woensdagochtend een haak-in houden.
Je neemt je eigen project mee en zover het kan helpen we elkaar.
Mocht je nog niet kunnen haken dan help ik je graag opweg.
Leuk???  Zeker weten. Voor de vakantie is een groepje dames actief geweest met het haken van schapenkrukjes. Op mijn facebook pagina is het resultaat te bewonderen. 
 
de kosten zijn 3 euro per keer
wel even van te voren opgeven.
   
Dat kan via het contactformulier , telefonisch of per mail