Hallo allemaal,
 

de nieuwste trend  # gehaakte tasjes: 

 

 

Update 22 februari 2022:  Tijdens mijn vakantie in Zakynthos werd ik vaak al hakend gespot op een strandbedje. De vele nieuwsgierige ogen zagen uit het niets deze mooie crossbody bags # festivaltasjes  ontstaan. Vanaf vandaag zijn ze te koop in mijn webshop voor slechts 35 euro per stuk. De crossbodybags # festivaltasjes zijn 22 bij 20 cm en zijn afsluitbaar met een rits.
Wees er snel bij want de oplage is zeer beperkt. Elke tas is uniek en voorzien van een bijpassende hanger met het logo van "Goed van Loed"
 
 

we mogen weer: 

Update 22 februari 2022:  We gaan weer beginnen met het geven van workshops. Vanaf volgende week mogen er weer onbeperkt  workshops worden gegeven op mijn zolderatelier. 

 

Ik ben supertrots:

Op 1 april jl. (en dat is geen grap) stond er een dubbele pagina over mij en Creatief Onderdepannen in het Noordhollands Dagblad.

Uiteraard ben ik daar super trots op. Wil je het artikel zien/lezen klik dan op deze link.

Mooi toch....,.

Groetjes Jolanda

  

Haak workshops:

Na de vakanties worden er in ieder geval haakworkshops gegeven. Voor de beginners maar ook voor de starters onder ons heel leuk en zeker ook heel goed te doen. We gaan beginnen met cactussen haken. Benieuwd hoe ze erui kunnen gaan zien? Zie dan mijn webshop bij "Goed van Loed".

Ook gaan we na de vakantie macrame workshops geven. De details en data komen later. Check de site of volg ons via facebook om op de hoogte te blijven.
 
Het beloofd allemaal weer heel mooi en erg gezellig  te worden.
Voor meer info zie item actuele workshops.
  
Haak-in:
 
Hoe leuk is het om gezellig met elkaar te haken (of te breien) onder het genot van een kop koffie of thee.
Daarom wil ik vanaf september elke woensdagochtend een haak-in houden.
Je neemt je eigen project mee en zover het kan helpen we elkaar.
Mocht je nog niet kunnen haken dan help ik je graag opweg.
Leuk???  Zeker weten. Voor de vakantie is een groepje dames actief geweest met het haken van schapenkrukjes. Op mijn facebook pagina is het resultaat te bewonderen. 
 
de kosten zijn 5 euro per keer
wel even van te voren opgeven.
   
Dat kan via het contactformulier , telefonisch of per mail