Op mijn sfeervolle zolderatelier heb ik de mogelijk om workshops te geven aan groepen tot 10 personen. Ik geef verschillende soorten workshops. U kunt bijvoorbeeld denken aan workshops met groen (het maken van kransen en bloemstukken), workshops met mozaiek (vogelshuisje, dienbladen enz) en zeepworkshops (zelf zeep gieten, zeepkettingen maken). De workshops die ik geef zijn voor groot en klein, standaard voorzien van koffie, thee en limonade met iets lekkers. Heeft u echter andere wensen, zoals een workshop in combinatie met een high tea, dan kan dit uiteraard ook!


Indien u niet graag aanschuift bij vreemden, maar liever met een eigen groepje wilt komen knutselen, dan is dit ook mogelijk. Vanaf 4 tot 10 personen kan dit op mijn zolderatelier. Ook kom ik op locatie, dan neem ik mijn materialen mee. In de Zaanstreek reken ik geen extra kosten, buiten de Zaanstreek vraag ik een kilometervergoeding.

Onder het kopje 'Actuele Workshops' ziet u welke workshops binnenkort op het programma staan. Let op, vol is vol! Dus wees er snel bij!
Onder het kopje 'Voor volwassenen' en 'Voor kinderen' staat meer informatie over welke mogelijkheden tot workshops er zijn indien u zelf een groep(je) personen samenstelt. Wilt u een van de eerder gegeven workshops volgen dan kan dat wellicht ook geregeld worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Uiteraard is het op locatie mogelijk om groepen met meer dan 10 personen samen te stellen.

Indien u zich wilt opgeven voor een workshop, of wanneer u meer informatie wenst, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Ik verwijs u hiervoor graag naar mijn contactgegevens of naar het contactformulier.