Ik krijg veel verzoeken van jullie om verschillende workshops aan te bieden.

De volgende in de rij wordt ook weer een gezellige workshop! Een triangel van 40 cm opgemaakt met touw en droogbloemen. De kosten voor deze workshop zijn slechts € 20,-- ( en dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers). Lijkt het je leuk om deze te maken neem dan even contact met mij op voor de beschikbare datums.

Ook voor deze workshop is het aantal personen minimaal 2 en maximaal 4. Dit i.v.m. de geldende corona maatregelen.

 

 

Ben je alleen vraag even aan mij of er nog dagen zijn waarbij je kan aanschuiven.

 

corona maatregelen: 

Update 26 juli 2021:  We gaan weer beginnen met het geven van workshops. Wel blijven wij uiteraard rekening houden met de corona maatregelen. Er kunnen vooralsnog maximaal 4 personen een workshop volgen op mijn zolderatelier. 

De eerste workshopjes zijn inmiddels aan kleine groepjes gegeven en dat gaat uitstekend. De eerstvolgende workshop is een leuke muis maken van hooi en mos. De kosten voor deze workshop zijn  € 20,-- ( en dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers). Lijkt het je leuk om deze te maken neem dan even contact met mij op voor de beschikbare datums.

 muis3 2 muis 1 2

 Update 23 maart 2021:  Tot en met 20 april 2021 zijn wij in ieder geval  niet beschikbaar voor het geven van workshops en kinderfeestjes. Wel kan je bij mij voor kinderfeestjes een leuke zeepworkshop kist bestellen waarmee je eenvoudig zelf het feestje kan houden bij je thuis. Ook is het mogelijk om bij mij workshoppakketten en kant en klare producten te kopen zoals bijvoorbeeld onderstaande paasworkshop. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel mij op 075 8880772.

 

Blijf gezond,

Jolanda

 

 

Zijn jullie met minimaal 4 personen dan kan je altijd een workshop, al dan niet in combinatie met een high tea, volgen op een datum en tijdstip in overleg te bepalen. Voor inspiratie kan je even kijken naar de eerder gegeven workshops. 

 

Macramé workshops I: 

 

Nieuw zijn de Macramé workshops.

Deze keer wordt het de stoere veer. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als de gevorderde.

Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee met eigen gemaakte taart.

De datums voor deze workshops zijn in overleg.

 Prijs: € 12,50 ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

 

 

 

 

 

 

 

Macramé workshops II: 


Macramé plantenhanger

Nieuw zijn de Macramé workshops. Je kan kiezen uit een plantenhanger of uit een wandkleedje. Je hebt de keuze uit verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als gevorderdenn. De moeilijkheid wordt bepaalt door de knopen die in het werkstuk zitten. Wat je keuze ook is het resultaat zal er zeker mogen zijn. Wil je bij je opgave vermelden wat je wilt maken.

Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee met eigen gemaakte taart.

De datums voor deze workshops zijn in overleg

             Prijs:          € 17,50  (dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

 Opgeven?: zie het contactformulier.

 

 

 


 

Macramé workshops III: 

Voor deze workshop gebruiken we een gekleurde glazen fles die we geheel omknopen met verschillende technieken. De kralen zorgen voor een speels effect. In de fles is led sfeerverlichting aangebracht.

De datums voor deze workshops zijn in overleg

             Prijs:          € 15,00  ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

 Opgeven?: zie het contactformulier.

 

  

Ook leuk om te maken:

 Slak van fietsbanden:

 

Deze slak is gemaakt van fietsbanden en opgemaakt met diverse soorten groen en een kalebas.De zwaan kan op verzoek nog gemaakt worden.

Eenvoudig om te maje met een superleuk resultaat.

De kosten zijn 22,50 euro pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.

Opgeven?: zie het contactformulier.

 

 Zwaan van fietsbanden:

Deze zwaan is gemaakt van fietsbanden en opgemaakt met mos en plantjes die op dat moment gangbaar zijn.De zwaan kan op verzoek nog gemaakt worden.

Heel leuk voor op de tuintafel of gewoon als blikvanger binnen.

De kosten zijn 22,50 euro pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.

Opgeven?: zie het contactformulier.

Hoorn des Overvloeds: 

Deze royale hoorn wordt op deze dag door jezelf gemaakt van mos en gaas. Als de hoorn gereed is kan het worden opgemaakt met vaste plantjes en seizoensgebonden materialen. Voor de herfst (als voorbeeld) met kalabassen, met de kerst met ballen en kerstgroen en voor de winter met bijvoorbeeld vogelvoer en mezen bollen en in het voorjaar met bolletjes en vrolijke kleurtjes.

De kosten zijn 22,50 euro pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.

Opgeven? zie het contactformulier.

   

het Wolschaapje: 

Het schaapje is ongeveer 30 cm. hoog en wordt gemaakt van natuurlijke materialen én heeft een vacht van echte schapenwol.

De kosten bedragen 22,50 euro. Dit is inclusief al het materiaal en koffie of thee met wat lekkkers.

Aanmelden? zie contactformulier.  Voor meer informatie over deze en andere actuele workshops zie menu actulele workshops.

 

  

   

Rozen maken:

 

Ben je met 4 of meer en heb je zin in wat anders? Bij de vrije keuze kan je bijvoorbeeld rozen gaan maken. Op deze workshop maak je zelf 3 prachtige rozen die aan het einde van de workshop de basis vormen voor een heel mooi brocante boeket. Van dit boeket ga je nog maanden plezier beleven. De kosten van deze workshop zijn 20,-- euro en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers. Aanmelden? zie contactformulier.  Voor meer informatie over deze en andere actuele workshops zie menu actuele workshops.

  

Teddybeer maken:

 

Deze workshop is voor iedereen te volgen dus ook als je niet zo vertrouwd bent met naald en draad. Afhankelijk van je ervaring en je thuiswerkzaamheden is een beer in 2 tot 4 lesdelen te maken.  Een berenpakket heb je al vanaf 25 euro en voor het volgen van de workshop betaal je slechts 7,5 euro per anderhalf uur.

teddybeer

Je kan de workshop volgen op de maandagavonden (van 20:00 tot 21:30 uur) en/of op de vrijdagochtenden van 10:15 tot 11:45 uur. 

De inschrijvingen zijn weer begonnen.  Voor meer informatie over deze workshops klik op deze link.

  

Graag tot ziens,

Jolanda