levensboom:

levensboom.jpg
 Wie doet er mee?
Levensboom maken in een ring van 30 cm. Goed te doen voor iedereen.  De kosten zijn € 22,50 (en dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers). Lijkt het je leuk om deze te maken neem dan even contact met mij op. 
Met minimaal twee personen kan deze workshop al doorgaan.
Er is ruimte voor ongeveer 8 personen op mijn zolderatelier om deze workshop te volgen. 
 
   
 
 
 
 
 

triangel met droogbloemen: 

De volgende in de rij wordt ook weer een gezellige workshop! Een triangel van 40 cm opgemaakt met touw en droogbloemen.  De kosten voor deze workshop zijn slechts € 22,50 ( en dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers). Lijkt het je leuk om deze te maken  neem dan even contact met mij op. 
Met minimaal twee personen kan deze workshop al doorgaan.
Er is ruimte voor ongeveer 8 personen op mijn zolderatelier om deze workshop te volgen. 
 
 
  
 
 

muis van hooi en mos: 

Een andere leuke workshop is het maken van een muis van hooi en mos. De kosten voor deze workshop zijn  € 20,-- ( en dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers). Lijkt het je leuk om deze te maken neem dan even contact met mij op voor de beschikbare datums.
 muis3 2 muis 1 2

Macramé workshops I: 

macrameveer-wg.jpg
 
Macramé workshop I .
Deze keer wordt het de stoere veer. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als de gevorderde.
Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee en wat lekkers.
De datums voor deze workshops zijn in overleg.
 Prijs: € 15,00 ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Macramé workshops II: 


Macramé plantenhanger
Macramé workshop II. Je kan kiezen uit een plantenhanger of uit een wandkleedje. Je hebt de keuze uit verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als gevorderden. De moeilijkheid wordt bepaalt door de knopen die in het werkstuk zitten. Wat je keuze ook is het resultaat zal er zeker mogen zijn. Wil je bij je opgave vermelden wat je wilt maken.
Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee en wat lekkers.
De datums voor deze workshops zijn in overleg
             Prijs:          € 20,00  (dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)
 Opgeven?: zie het contactformulier.
 
 
 

 

Macramé workshops III: 

Voor deze workshop gebruiken we een gekleurde glazen fles die we geheel omknopen met verschillende technieken. De kralen zorgen voor een speels effect. In de fles is led sfeerverlichting aangebracht.
De datums voor deze workshops zijn in overleg
             Prijs:          € 17,50  ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)
 Opgeven?: zie het contactformulier.
 
  
Ook leuk om te maken:
 Slak van fietsbanden:
 
Deze slak is gemaakt van fietsbanden en opgemaakt met diverse soorten groen en een kalebas.De zwaan kan op verzoek nog gemaakt worden.
Eenvoudig om te maje met een superleuk resultaat.
De kosten zijn € 22,50 pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.
Opgeven?: zie het contactformulier.
 
 Zwaan van fietsbanden:
Deze zwaan is gemaakt van fietsbanden en opgemaakt met mos en plantjes die op dat moment gangbaar zijn.De zwaan kan op verzoek nog gemaakt worden.
Heel leuk voor op de tuintafel of gewoon als blikvanger binnen.
De kosten zijn € 22,50 pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.
Opgeven?: zie het contactformulier.

Hoorn des Overvloeds: 

Deze royale hoorn wordt op deze dag door jezelf gemaakt van mos en gaas. Als de hoorn gereed is kan het worden opgemaakt met vaste plantjes en seizoensgebonden materialen. Voor de herfst (als voorbeeld) met kalabassen, met de kerst met ballen en kerstgroen en voor de winter met bijvoorbeeld vogelvoer en mezen bollen en in het voorjaar met bolletjes en vrolijke kleurtjes.
De kosten zijn € 22,50 pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.
Opgeven? zie het contactformulier.
   

het Wolschaapje: 

Het schaapje is ongeveer 30 cm. hoog en wordt gemaakt van natuurlijke materialen én heeft een vacht van echte schapenwol.
Deze workshop kost slechts  € 22,50 p.p.. Dit is inclusief al het materiaal en koffie of thee met wat lekkkers.
Aanmelden? zie contactformulier.  Voor meer informatie over deze en andere actuele workshops zie menu actulele workshops.
 
  
   
 

Rozen maken:

 
Ben je met 4 of meer en heb je zin in wat anders? Bij de vrije keuze kan je bijvoorbeeld rozen gaan maken. Op deze workshop maak je zelf 3 prachtige rozen die aan het einde van de workshop de basis vormen voor een heel mooi brocante boeket. Van dit boeket ga je nog maanden plezier beleven. De kosten van deze workshop zijn € 20,00 en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers. Aanmelden? zie contactformulier.  Voor meer informatie over deze en andere actuele workshops zie menu actuele workshops.
  

Teddybeer maken:

 
Deze workshop is voor iedereen te volgen dus ook als je niet zo vertrouwd bent met naald en draad. Afhankelijk van je ervaring en je thuiswerkzaamheden is een beer in 2 tot 4 lesdelen te maken.  Een berenpakket heb je al vanaf 25 euro en voor het volgen van de workshop betaal je slechts 7,50 euro per anderhalf uur.
teddybeer
Je kan de workshop volgen op de maandagavonden (van 20:00 tot 21:30 uur) en/of op de vrijdagochtenden van 10:15 tot 11:45 uur. 
De inschrijvingen zijn weer begonnen.  Voor meer informatie over deze workshops klik op deze link.
  
Graag tot ziens,
Jolanda