Actuele Workshops

Beste bezoeker,

 

Corona maatregelen:

Update 23 maart 2021:  Tot en met 20 april 2021 zijn wij in ieder geval  niet beschikbaar voor het geven van workshops en kinderfeestjes. Wel kan je bij mij voor kinderfeestjes een leuke zeepworkshop kist bestellen waarmee je eenvoudig zelf het feestje kan houden bij je thuis. Ook is het mogelijk om bij mij workshoppakketten en kant en klare producten te kopen zoals bijvoorbeeld de paasworkshop. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel mij op 075 8880772.

 

Blijf gezond,

Jolanda

 

Aan de voorjaars- en paasworkshops wordt gewerkt en de eerste zijn alweer gepland. Binnenkort volgen er meer workshops. Aankondigingen en voorinfo kan je vinden op de Laatste nieuwtjes of op de facebook pagina van CreatiefOnderdepannen.

Het aanbod van te volgen workshops wordt regelmatig aangepast. Wil je een eerdere workshop volgen en jullie zijn met minimaal 4 personen dan kan dat natuurlijk ook altijd. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden. Om je op te geven voor een workshop of heb je vragen dan kan je het beste het contactformulier gebruiken. Ook mag je mij natuurlijk even bellen of mailen voor informatie of om je op te geven voor één van de workshops. Graag tot ziens, Jolanda

 

Corona maatregelen:

Update 23 maart 2021:  Tot en met 20 april 2021 zijn wij in ieder geval  niet beschikbaar voor het geven van workshops en kinderfeestjes. Wel kan je bij mij voor kinderfeestjes een leuke zeepworkshop kist bestellen waarmee je eenvoudig zelf het feestje kan houden bij je thuis. Ook is het mogelijk om bij mij workshoppakketten en kant en klare producten te kopen zoals bijvoorbeeld onderstaande paasworkshop. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel mij op 075 8880772.

 

Blijf gezond,

Jolanda

 

de Voorjaarsworkshop: 

 

paas 2020

paas 12paas 13paas 14paas 10 

Deze leuke gevlochten mand wordt opgemaakt met bolletjes, bloemetjes, takken en nog meer leuke frutseltjes.

Eenvoudig om te maken met een superleuk resultaat.

Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee met eigen gemaakte taart.

De datums voor deze workshop zijn dinsdagavond 7 april van 20:00 tot circa 22:00 uur en woensdagochtend 8 april van 10:00 tot circa 12:00 uur.

De workshops worden op mijn zolderatelier gegeven.

 Prijs: € 22,50 ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

  

 

 

 
 
 

 

 

Als Tip heel leuk om te maken met een groepje.

Een schaap van alleen maar natuurlijke materialen. Het schaapje wordt ongeveer 30 centimeter hoog. Als we de basis in elkaar hebben gezet gaan we het bekleden met ruwe (maar wel gewassen hoor) wol waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. 

 

 

 

  

 

De kosten bedragen 22,50 euro. Dit is inclusief al het materiaal en koffie of thee met wat lekkers.

Opgeven? zie het contactformulier.

 

Deze zwaan is gemaakt van fietsbanden en opgemaakt met mos en de in het seizoen gangbare plantjes.

Heel leuk voor op de tuintafel of gewoon als blikvanger binnen.

De kosten zijn 22,50 euro pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.

 

Opgeven? zie het contactformulier.

Deze royale hoorn wordt op deze dag door jezelf gemaakt van mos en gaas. Als de hoorn gereed is kan het worden opgemaakt met vaste plantjes en seizoensgebonden materialen. Voor de herfst (als voorbeeld) met kalabassen, met de kerst met ballen en kerstgroen en voor de winter met bijvoorbeeld vogelvoer en mezen bollen.

De kosten zijn 22,50 euro pp en dat is inclusief materiaal, koffie of thee en wat lekkers.

Opgeven? zie het contactformulier.

Nieuw in dit najaar- winterseizoen zijn de Macramé workshops. Je kan kiezen uit een plantenhanger of uit een wandkleedje. Je hebt de keuze uit verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als gevorderdenn. De moeilijkheid wordt bepaalt door de knopen die in het werkstuk zitten. Wat je keuze ook is het resultaat zal er zeker mogen zijn. Wil je bij je opgave vermelden wat je wilt maken.

Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee met eigen gemaakte taart.

             Prijs:          € 17,50 ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

 Opgeven?: zie het contactformulier.

 


 

Nieuw in het najaar- winterseizoen zijn de macramé workshops. Deze keer wordt het de stoere veer. Je hebt de keuze uit twee verschillende soorten garen en deze workshops zijn goed te volgen voor zowel beginners als de gevorderde.

Tijdens de workshop is er tijd voor koffie of thee met eigen gemaakte taart.

 Prijs: € 12,50 ( dit is inclusief alle benodigde materialen, koffie of thee en wat lekkers)

 

Onder het genot van een lekker bakkie geef ik op de maandagavonden een workshop Teddyberen maken.

Deze workshop is voor iedereen te volgen dus ook als je niet zo vertrouwd bent met naald en draad. Voor het volgen van deze cursus kan je op elke maandagavond aanschuiven. Wel graag vooraf even opgeven dat je komt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum:  4  maandagavonden, je kunt op elke maandag beginnen

Tijd:     van 20:00 tot circa  21:30 uur

Prijs:   voor het berenpakket € 25,-- ( =stof+vulling+schijven+glas ogen+patroon) 
en voor het volgen van de workshop slechts € 7,50 per dagdeel (Inclusief koffie of thee en wat lekkers)

Waar:  Zolderatelier Creatief Onderdepannen