Workshops Volwassenen

In mijn zolderatelier is het mogelijk om ook buiten de geplande actuele workshops met een groep te komen workshoppen. Indien u zelf een groep van 4 tot 10 personen samen stelt, is ieder van onderstaande workshops mogelijk. Data en tijden zijn altijd in overleg. Ook kunt U uw keuze maken uit de eerder gegeven workshops uit het linker menu. Ik moet echter wel een voorbehoud maken daar materialen soms seizoensgebonden zijn en dus niet altijd beschikbaar zijn.

Indien u liever een workshop op een door uzelf gekozen locatie wilt laten plaatsvinden, dan is dit ook mogelijk. U regelt de locatie, ik zorg voor de benodigde materialen. Als u zelf een locatie regelt, is iedere groepsgrootte toegestaan (mits de locatie dit toelaat).

Ervaring in knutselen is niet vereist. Ik bied de workshops zo aan dat het voor iedereen uitdagend is en ik help waar nodig! Bij het volgen van een workshop vind ik het belangrijk dat iedereen met een tevreden gevoel en mooi eindproduct weer naar huis gaat! Heeft u speciale wensen met betrekking tot kleur, vorm, materialen.... laat het mij dan van tevoren weten, dan houd ik er rekening mee!

 

- Krans maken


krans vogelvoer krans denneappels, sinaasappel, kaneel en stof

Met een strokrans als basis kun je alle kanten op! Denk bijvoorbeeld aan een kerstkrans, hierbij worden diverse takken groen om de strokrans gebonden en vervolgens voorzien van decoratie. Echter, ook een vogelvoerkrans  of een voorjaarskrans behoren  tot de vele mogelijkheden.

Data en tijden kunnen volledig in overleg overeen gekomen worden. Voor deze workshop geldt dat het zowel op het zolderatelier als op locatie mogelijk is.

De kosten voor het maken van de vogelvoerkrans zijn €15,-- per persoon.

De kosten voor het maken van een kerstkrans is afhankelijk van soort krans en de grootte van de krans en varieert tussen de € 17,50 en €25,-- per persoon.

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur

 

- Mozaïeken


mozaiekworkshop vis mozaiekworkshop vlinder

Bij deze workshop is het mogelijk om een dierenfiguur te bewerken met de mozaïektechniek, maar ook is het mogelijk om een schaal, fotolijst of spiegel te versieren. Indien u gezamenlijk één groot project wilt doen, kan dit ook. U kunt kiezen uit vele verschillende kleuren tegels bij het bepalen van uw uiteindelijke ontwerp. Vervolgens knipt u de tegeltjes in de juiste groottes en wordt het puzzelen geblazen. Na afloop van de workshop krijgt u voldoende voegmiddel, voorzien van gebruiksaanwijzing, mee naar huis om het geheel af te maken. Indien u dit toch niet aandurft, kan ik het ook voor u afvoegen, u kunt het dan drie dagen na de workshop op komen halen.

Data en tijden kunnen volledig in overleg overeen gekomen worden. Voor deze workshop geldt dat het zowel op het zolderatelier als op locatie mogelijk is.

Kosten: vanaf  €12,50 per persoon

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur

 

- Zeepworkshop


zeepkettingen

Tijdens deze workshop maakt u een zeepketting. Dit is een decoratieve ketting met diverse zeepjes, lintjes en kralen. Een zeepketting wordt gebruikt voor de geur, maar ook voor de sier en kan bijvoorbeeld worden opgehangen in het toilet, de slaapkamer of de kledingkast. U kunt hierbij kiezen uit twee variaties.

  1. Zelf zeepjes gieten, vervolgens een geschenkverpakking versieren, daarna een zeepketting rijgen

  2. Een zeepketting rijgen met behulp van de bestaande zeepcollectie

Data en tijden kunnen volledig in overleg overeen gekomen worden. Voor deze workshop geldt dat het zowel op het zolderatelier als op locatie mogelijk is.

Kosten: €12,50  per persoon

Duur van de workshop: ongeveer 1,5 uur

 

- Memobord maken


Een gezellig memobord maken voor uw leuke vakantiefoto's? Dat kan! Uiteraard kunt u ook ansichtkaarten, liefdesgedichten, tekeningen van uw kinderen of boodschappenlijstje gebruiken als excuus om zo'n leuk bord te komen maken.

Memobord roze memobord zwartwit

Voor dit bord wordt een canvasdoek als basis gebruikt. Deze wordt vervolgens versierd met stof, kant en lint. De linten worden dusdanig vastgezet, dat u er zelf van alles tussen kunt schuiven. Dit memobord is een gezellige variant op het prikbord of magnetenbord. uiteraard zijn er verschillende kleuren stoffen aanwezig. Heeft u een bepaalde voorkeur? Geef dit dan even van tevoren door.

Data en tijden kunnen volledig in overleg overeen gekomen worden. Voor deze workshop geldt dat het zowel op het zolderatelier als op locatie mogelijk is.

Kosten:

- een bord van 50 x 60 cm, €25,-- per persoon

- een bord van 30 x 40 cm, €20,-- per persoon

Duur van de workshop: ongeveer 2 uur

 

- Workshop met high teaTijdens het fröbelen kunt u genieten van verschillende soorten thee en diverse hartige en zoete hapjes. Om de versheid van de producten te garanderen, zal ik verschillende hapjes zelf bereiden, zoals de sandwiches en de brownies. Indien één of meerdere personen in uw gezelschap speciale dieetwensen hebben, wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Hoelang een workshop inclusief high tea duurt, is mede afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de workshop.

Data en tijden kunnen volledig in overleg overeen gekomen worden. Voor dit arrangement geldt dat het zowel op het zolderatelier als op locatie mogelijk is.

Kosten per persoon, afhankelijk van de gekozen workshop. De meerprijs van een high tea is €14,50 per persoon

Duur van de workshop inclusief high tea: afhankelijk van de gekozen workshop